Bízz bennünk, Hallgass ránk, Kattanj a minőségre,

NÖVÉNYEK

Válogass a kimagasló szakértelemmel, helyben nevelt, egészséges növényeinkből.

Fontos: I. a webáruházból csak a készlet szűkített része érhető el, teljes kínálatért látogass el a kertészetünkbe
II. a növény élőlény, ezért elkerülhetetlen a későbbi gondoskodás, az egészséges állapot, jó kondíció folyamatos fenntartása szélsőséges körülmények között is.

KARÁCSONYFA

Kiváló minőségű vágott és földlabdás luc-, ezüstfenyők legolcsóbban a BAKTA-FA-tól, viszonteladóknak, lakosságnak egyaránt.

 

VÁGOTT ZÖLDEK

Frissen vágott fenyő, tuja, babér, tiszafa, buxus bálákat kínálunk virágkötőknek.

Ingyenes egri kiszállítással!

Üzemeltető:

   Kertforma Kft.

   3321 Egerbakta, Szalóki utca 5.

   Telephely: 3321 Egerbakta, 569/10 hrsz.

   +36 20 220-1550

   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   Cégjegyzékszám: 10-09-034402

   Adószám: 24793399-2-10

   Bankszámla: K&H Bank Zrt. 10403507-50526649-86521001

Vételár: A termékek mellett feltüntetett ár, bruttó ár.

Rendelés: A kiválasztott termék mellett lévő Kosárba tesz gombra kattintva állítja össze a rendelni kívánt árukat. A kosár tartalma az oldal jobb alsó sarkában található Kosár tartalmának megjelenítése menü választásával tekinthető át. Innen lehet a rendelést véglegesíteni az Indulás a Pénztárhoz most gomb választásával, de előtte meg kell adni a számlázási és szállítási címet a megfelelő gombok segítségével, valamint szállítási és fizetési módot kell választani a lap középső részén és bal oldalt található Válasszon szállítási módot illetve Válasszon fizetési módot hivatkozások segítségével.

Visszaigazolás: Megrendelések csak a megrendelt tételekről szóló visszaigazoló e-mailt követően kerülnek rögzítésre, ha ezt nem kapta meg a rendszer nem érvényesítette rendelést.

Megrendelés jóváhagyása, elutasítása: A megrendelések teljesíthetőségéről, vagy annak visszautasításáról külön értesítést küldünk. Amennyiben a megrendelt terméket nem, vagy nem a megrendelési feltételek szerint tudjuk teljesíteni, de bankkártyás fizetés történt, úgy a kifizetett összeget legkésőbb a megrendelést követő 10 napon belül visszautaljuk.

Személyes átvétel: Kizárólag személyes átvételére van lehetőség, de csak a visszaigazolásban szereplő időponttól, a honlap alján megadott növénykiadási időpontokban és a szintén a honlap alján megadott és térképen szemléltetett telephelyen.

Figyelem: A székhelyen nem folytatunk üzleti tevékenységet, itt semmilyen kiszolgálás nincs!

Szállítás: Szállításról a vevőnek kell gondoskodnia. Kiszállítást kizárólag egyedi megállapodás esetén vállalunk.

Fizetés: Az áru átvételekor készpénzben, vagy az áru átvétele előtt utalással.

Garancia: Az időjárás okozta károkra, (pl.: fagy, jég, vihar) garancia nem vonatkozik.

Figyelem: Kertészetünkből kizárólag egészséges, ápolt növényeket adunk ki, amelyet a folyamatos szakhatósági növényegészségügyi szemlék garantálnak. A növények megfelelő állapotát, esetleges szállításból eredő sérüléseket átvételkor kell ellenőrizni, későbbiekben erre való hivatkozást már elfogadni nem tudunk. A növény élőlény, ezért elkerülhetetlen a későbbi gondoskodás, az egészséges állapot, jó kondíció folyamatos fenntartása szélsőséges körülmények között is. A növények ápolásának elmulasztásából, vagy nem megfelelő ellátásából, későbbi fertőzésekből, betegségekből adódó növénypusztulásra a garancia nem terjed ki.

Elállás joga: 8 napos elállási jogát nem gyakorolhatja a vevő a gyorsan romló termékeknél, jelen esetben a növényeknél, mivel a kertészeten kívüli szakszerűtlen kezelés is okozhat sérülést a növényen. Egyéb termékek esetén gyakorolhatja ezen jogát a vevő. Ilyenkor az áru átvételét követő 8 munkanapon belül elállhat a szerződéstől. Az elállási jog kizárólag sérülésmentes, hibátlan csomagolású termékre vonatkozik. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül utaljuk vissza az összeget a megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, csomagolási és utánvét költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire. Abban az esetben, ha a terméket használatba vette, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel lehet igazolni. A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.                                   

Adatvédelem: Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!